Pistachenoten zitten vol gezonde voedingsstoffen, bevatten weinig calorieen en zorgen voor een beter imuunsysteem. Deze gezonde noten worden in Amerika niet voor niets "the skinny nuts" genoemd. Bovendien zijn ze ook nog erg lekker!

Pistachenoten zijn één van de gezondste nootsoorten. Als je last hebt van een verhoogd niveau ‘slecht’ LDL-cholesterol, dan zijn pistachenoten dé noten voor jou. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat één à twee porties pistachenoten een verhoogde hoeveelheid LDL-cholesterol in je bloed aanzienlijk verlaagt.

Daarnaast zijn pistachenoten een uitstekende keuze als je gezond wilt afvallen. Om te beginnen bevatten pistachenoten minder calorieën dan de meeste andere noten. En omdat je pistachenoten meestal nog uit hun schilletje moet halen voordat je ze in je mond kan stoppen, eet je er waarschijnlijk minder van dan wanneer je een kant-en-klaar handje nootjes pakt. 


Bezig met laden...
visibility

Pistache gepeld 100 gram

Pistachenoten zijn lekker als tussendoortje, maar ook heerlijk in bijvoorbeeld een salade of in combinatie met geitenkaas.

3,98

visibility

Pistache gepeld 1000 gram

Pistachenoten zijn lekker als tussendoortje, maar ook heerlijk in bijvoorbeeld een salade of in combinatie met geitenkaas.

38,95


Notenenmeer.nl gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.